Pretože dva je viac ako jeden - ponúkame akčné sety

Pretože dva je viac ako jeden - ponúkame akčné sety

Každý z nás ocení, keď môže k nákup dostať niečo navyše - darček, pozornosť. Alebo keď môžeme získať dve veci za výhodnú cenu. Práve preto Vám dávame do pozornosti nasledovné sety


FESTOOL 577052 Akumulátorový vŕtací skrutkovač TDC 18/4 I-Basic-5,2 QUADRIVE - Výkonný na skrutkovanie a vŕtanie s veľkými priemermi, rýchly na čisté napredovanie v práci pri malých priemeroch. Funkcia QUADRIVE so 4 stupňami na každú pracovnú situáciu.


Kvalitná uhlová brúska Dewalt DWE4117 s príkonom 950 W a s maximálnym priemerom kotúča 125 mm.


577025 Akumulátorová ponorná píla TSC 55 KEB-Basic-5,2 - Veľká prieťažná sila našej ponornej píly umožňuje až dvojnásobne rýchle napredovanie v práci pri dlhšej životnosti pílového kotúča. Funkcia KickbackStop znižuje nebezpečenstvo poranenia následkom spätného rázu pri rezaní alebo zanorení do obrobku.


HAZET Sada svietidiel LED Pen light 1979W-11/3Sada svietidiel LED Pen light 1979W-11/3 - Malé, kompaktné svietidlo LED s vysokým svetelným výkonom 200 lumenov. Efketívna a komfortná funkcia nabíjania vďaka optimalizovanému umiestneniu svietidla na pade.


Flex brúska žirafa na steny a stropy GE 7 + GCE 6-EC - sanačná brúska s konštantným udržiavaním otáčok, pozvoľným rozbehom, ochranou proti preťaženiu a predvoľbou otáčok potenciometrom. Brúsna hlava s kútovým segmentom pre prácu v kútoch.


NAREX Elektrická reťazová píla EPR 35-23Elektrická reťazová píla EPR 35-23 - elektrická píla s výkonom 2300 W, bezpečnostnou brzdou a dobehovou brzdou, automatickým mazaním reťaze a obmedzením rozbehového prúdu. Beznástrojová výmena reťaze.



NAREX Aku uhlová brúska ABU 125-607 B - aku brúska s výkonným 1000 W bezuhlíkovým motorom, s ochranou proti prachu, pozvoľným rozbehom, ochranou proti preťaženiu a prehriatu náradia a akumulátora, s antivibračnou bočnou rukoväťou.


Narex uhlová brúska EBU 150-16 - brúska s vysoko výkonným 1 600W motorom, ochranou proti opätovnému zapnutiu, odolným ochranným krytom a ergonomickým prídavným držadlom.