Stolová píla v kufríku? Je to možné?

Stolová píla v kufríku? Je to možné?

Áno, je to skutočne tak! Svetoznámy výrobca Festool prichádza s novinkou pre rok 2023 - akumulátorovou stolovou okružnou pílou v Systaineri CSC SYS 50 EBI-set. Je taká kompaktná, že sa zmestí do Systainera.


Pílu tak môžete používať nielen v dielni, ale pohodlne si ju môžete zobrať so sebou na stavbu. Nápomocný vám pri tom bude prepravný vozík UG-CSC-SYS. Je to perfektné prepravné riešenie na presun na miesto použitia a tiež slúži ako ideálny pracovný stôl.

Pílu CSC SYS 50 je možné rozložiť behom krátkej chvíle a jej použitie je mnohostranné - či už s vysávačom alebo s prachovým vreckom.

  • Skracovacie rezy až do šírky 450 mm, presne a rýchlo s integrovanými posuvnými saňami
  • Pozdĺžne rezy do výšky rezu 48 mm a šírky 280 mm s bezpečnou oporou na integrovanom rozkladacom stole
  • Uhlové rezy v rozsahu −10° až 47° vďaka naklápaciemu pílovému kotúču
  • Presné nastavenie výšky a uhla pomocou elektrických krokových motorov. Nastavenie s presnosťou 0,1 mm a ovládanie cez displej


Jedinečná digitálna obsluha poskytuje pritom maximálne presné výsledky s presnosťou na desatiny milimetra a to aj pri opakovaných rezoch. Cez digitálny displej je možné uložiť a zvoliť štyri polohy pílového kotúča.

Kombinácia bezuhlíkového motora EC-TEC a systému dvoch akumulátorov s dvomi 18 V akumulátormi (od 4,0 Ah) sa postará o dlhý čas chodu . Ani nepocítite rozdiel oproti sieťovým strojom.


Stolová kotúčová píla CSC SYS 50 EBI-set bude dostupná od februára 2023.