Jedinečné svietidlá Fenix

Jedinečné svietidlá Fenix

Milí priaznivci MAX náradia,


ponúkame Vám prehľad svietidiel Fenix:


LD22 XP-G2 Svietidlo LED - je napájaná dvomi tužkovými AA batériami, ponúka svetelný tok až 300 lúmenov (ANSI) a dosvit až 120 metrov. Maximálna výdrž dosahuje až 100 hodín a navyše svietidlo umožňuje voliť medzi outdoorovým a taktickým ovládaním. Disponuje 9 svetelnými režimami. Je vhodná na outdoorové, športové i profesionálne aktivity.


E02R Nabíjacia baterka hnedá - je miniatúrna nabíjateľná baterka, ktorú možno nosiť napríklad na kľúčoch. Aj napriek minimálnym rozmerom ponúka svetelný tok až 200 lúmenov (ANSI) a dosvit až 49 metrov. Na napájanie slúži Li-polymérový akumulátor, ktorý sa nabíja cez micro-USB konektor.


FENIX BC05R Nabíjateľná blikačka - prináša dva stupne výkonu - 5 a 15 lúmenov. V oboch stupňoch výkonu má funkciu rýchleho blikania, pomalého blikania a konštantného svietenia. Je preto možné ju použiť nielen ako zadné cyklosvetlo, ale aj ako bezpečnostné červené svetlo pri behaní a turistike.


FENIX HM23 Čelovka - ponúka svetelný tok až 240 lúmenov a dosvit 53 metrov. K napájaniu je použitá jedna tužková AA bateria, s ktorou dosahuje výdrž až 100 hodín v najnižšom režime (viac ako 4 dni). Je nárazuvzdorná pádom z výšky až 2 metrov, prachotesná a vodotesná.