Novinky FESTOOL 2019

Novinky FESTOOL 2019

Spoločnosť Festool uvádza na jar 2019 tieto novinky:

Akumulátorový oscilátor OSC 18 VECTURO ideálny pre presné výrezy podľa nárysu, presne vedené zanorené rezy na chúlostivých povrchoch a pre bezprašnú prácu, a to aj v polohe nad hlavou. Oscilátor disponuje rýchloupínacím systémom StarlockMax pre rýchle upínanie nástroja bez potreby náradia. Oscilátor je dostupný v rôznych variantách.

Mobilný vysávač CTL MINI I CLEANTEC (10 l) s intuitívnym dotykovým ovládaním, hladkou sacou hadicou a rovnou odkladacou plochou pre náradie a pracovné materiály. S integrovanou technológiou Bluetooth® - mobilný vysávač spustí automaticky prostredníctvom akumulátora s Bluetooth® alebo diaľkovým ovládaním. Vysávač dominuje nízkou hmotnosťou, kompaktnými rozmermi a množstvom inovatívnych detailov.

Mobilný vysávač CTL MIDI I CLEANTEC (15 l) s intuitívnym dotykovým ovládaním, hladkou sacou hadicou a rovnou odkladacou plochou pre náradie a pracovné materiály. S integrovanou technológiou Bluetooth® - mobilný vysávač spustí automaticky prostredníctvom akumulátora s Bluetooth® alebo diaľkovým ovládaním. Vysávač dominuje nízkou hmotnosťou, kompaktnými rozmermi a množstvom inovatívnych detailov.