Výpredaj strojov Festool!

Výpredaj strojov Festool!

Predstavujeme Vám ponuku strojov Festool za jedinečné akčné ceny:


CXS 2,6-Plus

Kompaktná a príručná konštrukcia skrutkovača v tvare C uľahčuje prácu aj na úzkych miestach. Výborne sa hodí na pohodlné vŕtanie, skrutkovanie do dreva, kovu i plastu. Umožňuje rýchlu výmenu nástrojov, LED osvetlenie, 12-stupňové nastavovanie a vypnutie krútiaceho momentu na presné skrutkovanie.





PDC 18/4- Basic Quadrive


Silný na skrutkovanie a vŕtanie veľkých priemerov, zapínateľný axiálny príklep na vŕtanie do muriva. So 4 rýchlosťami na každú pracovnú situáciu. Ponúka maximálny výkon vďaka bezuhlíkovému motoru a odolnosť vďaka kovovej prevodovke. Dostupný tiež v sete s príslušenstvom:



PDC 18/4 Li 5,2-Set/XL QUADRIVE, 18 V

akumulátor BP 18 Li 5,2 AS 2 шт., rýchlonabíjačka SCA 8, skľučovadlo nanástroje CENTROTEC, držiak skrutkovacích hrotov CENTROTEC, rýchloupínacie skľučovadlo FastFix, 13 mm, skrutkovací hrot PZ 2,
prídavná rukoväť, uhlová hlava, hĺbková zarážka, v kontajneri SYSTAINERSYS 2 DF T-LOC


TID18 5,2/4,0 I-Set PDC18

S akumulátorovým skrutkovačom s príklepom TPC 18/4 a akumulátorovým skrutkovačom s príklepom TID 18 ste vybavení pre každé vŕtanie a skrutkovanie. TPC 18/4 s množstvom nadstavcov v kombinácii s perfektne prispôsobeným príslušenstvom predstavuje neporaziteľný príklepový vŕtací skrutkovač na najrôznejšie použitie. TID 18 je naproti tomu kompaktný stroj s veľmi robustným príklepovým mechanizmom s mimoriadnou životnosťou a bez spätného rázu.