BMWS1000RR-Red Športový motocykel BMW, max. 30 kg

209,90 € s DPH
Značka:
Kód produktu: BMWS1000RR-red
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 5 dní
Doručíme do: 21.05.2024
+ -

BMW S1000RR - red je detský akumulátorový motocykel s originálnym dizajnom skutočného motocykla (vyrobené v licencii BMW). Vzhľad skutočného superšportového špeciálu nadchne nielen malé deti, ale aj všetkých priaznivcov rýchlych jednostopových strojov. Motorka má pevný kovový rám, pneumatiky z tvrdenej gumy, pohodlné koženkové sedlo, gumové gripy rukovätí riadidiel. Pod tachometrom na riadidlách je priestor pre 2 AAA batérie modulu zvukových efektov. Po stranách tachometra sú dve tlačidlá, ľavým sa spúšťa klaksón, pravé spustí zvuk motora športového motocykla.

Ako hlavný spínač slúži zapaľovacia skrinka so skutočným kľúčikom, ktorá je umiestnená v kryte pod pravým riadidlom. Pod ľavým riadidlom je prepínač rýchlosti, ktorým možno voliť maximálnu rýchlosť od 3 do 6 km/h. Vozítko sa ovláda pedálom na pravej stupačke, aby sa zjednodušilo ovládanie malými deťmi. Tie by mohli mať problém pevne držať riadidlá a zároveň rukou ovládať rukoväť akcelerácie. Motorka je poháňaná dvojicou elektromotorov s výkonom 2 x 35 W, ktoré sú napájané z 12V / 7Ah akumulátora. S dodávanou nabíjačkou je akumulátor plne nabitý približne za 8 - 12 hodín, doba prevádzky, 1-2 hodiny závisí od hmotnosti dieťaťa a teréne.

Motocykel je určený pre deti od 3 do 8 rokov a jeho nosnosť je 30 kg. Pre zvýšenie stability malých detí, možno motorku opatriť pomocnými kolieskami, väčším deťom je možné pomocné kolieska odstrániť a na ich miesto pripevniť dodávaný sklápací stojan.

Napájacie napätie 12 V
Kapacita batérie 7 Ah
Rozmery 110 x 52 x 70 cm
Nosnosť 30 kg
Rýchlosť vozidla 3 - 6 km/ h
Hmotnosť 14,6 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.