HECHT135BTS Benzínový krovinorez 33 cm3, 43 cm

114,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT135BTS
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 08.04.2024
+ -

Benzínový krovinorez HECHT 135 BTS s dvojtaktným motorom s obsahom 33 cm3 a výkonom 1,5 HP. Hmotnosť stroja je len 6,1 kg. Táto hmotnosť je navyše prenášaná do ramenného popruhu, práca so strojom je teda naozaj jednoduchá. Riadidlá sú nastaviteľné v mnohých uhloch, stroj sa tak dá dobre prispôsobiť užívateľovi. Deliteľná hriadeľ umožní celý stroj zložiť do kompaktných rozmerov pre uskladnenie alebo prepravu.

Stroj je vybavený kvalitným trojramenným kovovým kotúčom, ktorý si poradí i s hustým prerasteným porastom, problém mu nerobia ani mladé náletové dreviny. Nože môžete zameniť za dvojstrunovú poloautomatickou hlavu s odrezávačom struny - ak je struna opotrebovaná, stačí roztočenou strunovou hlavou poklepať o zem a struna sa automaticky predĺži. Odrezávač ju potom upraví na potrebnú dĺžku. Počas kosenia teda nemusíte neustále ručne strunu predlžovať. Strunovú hlavu oceníte predovšetkým pri konečnej úprave okolo záhonov, plotov, múrov, stromov a pod.

Súčasťou balenia je ramenný popruh, strunová hlava, kovový kotúč a drobné náradie na montáž a demontáž.

Typ motorový
Typ motora 2-taktný
Objem motora 33 cm3
Výkon motora 1,1/ 1,5 kW/ HP
Šírka záberu 43 cm, 25,5 cm
Delená hriadeľ áno
Hmotnosť 6,1 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.