HECHT2012 Nabíjačka na autobatérie

18,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT2012
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 5 dní
Doručíme do: 04.04.2024
+ -

Nabíjačka HECHT 2012 je plne automatická nabíjačka pre nabíjanie olovených (Pb, LEAD-ACID), gélových a AGM akumulátorov s napätím 6 alebo 12 V s kapacitou od 4 do 120 Ah, teda väčšiny akumulátorov používaných napríklad v automobiloch a motocykloch. S troškou zveličenia by sa dalo povedať, že nabíjačka je vhodná pre všetkých, ktorí zvládnu rozoznať červenú a čiernu farbu tak, aby svorky nabíjačky pripojili na správne kontakty na akumulátore. Nabíjačka sa o všetko ostatné totiž postará sama. Po pripojení sama rozpozná typ akumulátora a zvolí správne napätie aj najvhodnejší režim nabíjania. Je úplne jedno, či s ňou chcete nabíjať 6 motocyklový akumulátor, alebo veľký 12 V akumulátor, nabíjačku len stačí pripojiť na kontakty akumulátora, jedinou starosťou obsluhy je dodržanie správnej polarity pri zapojení. Po plnom nabití akumulátora sa automaticky prepne do tzv. udržiavacieho režimu, v ktorom iba kontroluje stav akumulátora a udržuje ho neustále plne nabitý. Priebeh nabíjania a stav akumulátora je indikovaný pomocou kontroliek. Nabíjačka je schopná detekovať aj niektoré závady akumulátorov, ako je skrat, nízke alebo vysoké napätie a pod.

Nabíjačka je napájaná z bežnej 230V / 50 Hz siete. Ak nabíjačku chcete trvalo využívať na jednom mieste, je vybavená aj otvormi pre prichytenie napríklad na stenu, aby zbytočne nezaberala miesto na stole.

Nabíjačka nie je určená na nabíjanie iných, než vyššie uvedených typov akumulátorov (nie je možné nabíjať napr. NiCd, Ni-Fe, Li-ion a pod).

Príkon 15 W
Výstupné napätie 6 V, 12 V/ 1 A

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.