HECHT2052 Olejový kompresor

174,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT2052
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 5 dní
Doručíme do: 04.04.2024
+ -

Olejový kompresor ideálny ako výbava garáže alebo menšej dielne. Je vybavený veľkým 50 l vzdušníkom, ktorý zaistí dostatočnú zásobu stlačeného vzduchu a dvoma manometrami. O automatické spúšťanie sa stará tlakový spínač, po natlakovaní vzdušníku na nastavenú hodnotu kompresor automaticky vypne a spustí sa až po poklese tlaku pod minimálnu úroveň. Je poháňaný elektrickým motorom 230 V / 50 Hz s príkonom 1,5 kW. Maximálny tlak je 8 bar. Hmotnosť kompresora je 29 kg, na jednoduchú manipuláciu slúži madlo a pojazdové kolesá. Stav a hladinu oleja je možné kontrolovať priehľadnou kontrolkou na tele kompresora. Kompresor je vybavený dvoma nezávislými výstupmi pre pripojenie dvoch tlakových hadíc s príslušenstvom. Tlaková hadica a vzduchová pištoľ nie sú súčasťou komresora, možné ich dokúpiť ako voliteľné príslušenstvo.

Od roku 2015 je kompesor dodávaný v novom originálnom obale so zvýšenou odolnosťou. Kompresor je tak pri preprave dobre chránený proti možnému poškodeniu.

Typ motora 230 V / 50 Hz
Príkon 1 500 W
Výkon motora 2 HP
Prietok vzduchu 184 l/ min.
Objem nádrže 50 l
Max. tlak 8 bar
Hmotnosť 32 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.