HECHT260 Prívesný rozmetač s reguláciou posypu

169,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT260
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 5 dní
Doručíme do: 26.04.2024
+ -

Prívesný rozmetač hnojiva, osiva a soli je skvelým doplnkom záhradných traktorov a stane sa veľkým pomocníkom pri pravidelnej údržbe väčších plôch. Max. šírka posypu je 4 m.

Pohon systému je vykonávaný prevodom z pojazdných kolies. Vďaka tomu je zaistený relatívne rovnomerný posyp povrchu - objem sypaného materiálu je priamo úmerný prejdenej trase. Pre ovládanie intenzity posypu slúži páka s nastaviteľným dorazom na zápražnú oj. Páka je tak ľahko dostupná z miesta vodiča u väčšiny záhradných traktorov a aplikáciu posypu je tak možné ľubovoľne prerušovať. Doraz páky potom slúži na nastavenie intenzity posypu. Do zásobníka sa zmestí až 60 l osiva, hnojivá alebo soli a je opatrený sitom, ktoré zabraňuje prípadnému upchatiu posypového mechanizmu. Súčasťou je aj krycia plachta zásobníka.

Vhodný k: HECHT 5114, HECHT 5116, HECHT 5176, HECHT 5922, HECHT 5227, HECHT 5727, HECHT 5927 a väčšine záhradných traktorov.

Objem 60 l/ 56 kg
Max. šírka posypu 4 m
Hmotnosť 12,6 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.