HECHT324 Vysokotlaková umývačka, 2300 W, 150 bar

159,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT324
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 06.05.2024
+ -

Elektrická tlaková umývačka s príkonom 2300 W so samonasávacou funkciou. Možno ju preto použiť aj v miestach, kde nie je dostupný vodovodný poriadok, stačí len prístup k čistej vode a umývačka ju bude sama nasávať. Je však dôležité zabezpečiť, aby hladina nasávanej vody bola minimálne v úrovni umývačky, nie je preto možné nasávať vodu z hlbokých studní a pod. Voda samozrejme musí byť čistá. Ideálne tak možno umývačku zásobovať vodou z vhodnej väčšej nádoby alebo nádrže. Napájať ju možno samozrejme aj z bežného vodovodu.

Umývačka je vhodná napríklad pre čistenie automobilov, motocyklov, bicyklov, prívesov, dlažieb, fasád, vonkajších okien a dverí, strechy, bazéna, skleníku, alebo záhradného nábytku.

Maximálny tlak je 150 bar, prevádzkový tlak je 110 bar, výkon umývačky je 420 l/hod.

Prednosťou je aj navijak na tlakovú hadicu.

Súčasťou dodávky sú:

  • pištoľ s tryskou
  • nádržka na čistiaci prostriedok s penovou tryskou
  • prívodný kábel 5 m


Príkon 2 300 W
Max. tlak 150 bar
Prietok vody 420 l/hod
Pracovný tlak 120 bar
Dĺžka hadice 8 m
Dĺžka kábla 5 m

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.