HECHT459 Chrbtový motorový rosič/ fukár 59,2 cm3, 14 l

249,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT459
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 25.04.2024
+ -

Chrbtový motorový rosič vybavený 14 l nádržou, ktorý má vďaka výkonnému dvojtaktnému 2,65 kW motoru dosah až 16 m. Vďaka jednoduchej prestavbe s dodávaným príslušenstvom sa jedná o skutočne multifunkčné zariadenie, ktoré je možné využiť nielen ako rosič, ale i pre aplikáciu tuhých granulí, alebo dokonca ako výkonný fukár. Stačí zložiť rozptylovú mriežku v koncovej trysky. Nie je teda nutné kupovať žiadne rozširujúce komponenty. Takto upravený rosič bude dosahovať obdobný výkon, ako rovnako výkonný chrbtový fukár. Naviac môžete pre zníženie prašnosti pridávať menšie množstvo vody. Hecht 459 je vybavený tlakovým čerpadlom postrekovej kvapaliny. U bežných rosičov je pre dopravenie kvapaliny k tryskám postrekovača využívaný princíp tlakovania nádrže vzduchom od turbíny. U tohto modelu je navyše pridané aj tlakové čerpadlo, ktoré ďalej zvyšuje tlak postreku, vďaka čomu je možné kvapalinu dopraviť k do väčšej vzdialenosti a výšky vyšším tlakom.

Hecht 459 vychádza svojou konštrukciou z obľúbeného a osvedčeného modelu Hecht 456, kedy náhradou pôvodného motora za modernejší motor s vyšším obsahom bolo pri zachovaní pôvodných skvelých parametrov dosiahnuté vyššej spoľahlivosti.

Typ motorový
Typ motora 2-taktný
Objem motora 59,2 cm3
Výkon motora 3,6 HP
Objem nádrže 14 l
Hmotnosť 10,5 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.