HECHT5812 Cepová mulčovacia kosačka s pojazdom 252 cm3

2 999,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT5812
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 5 dní
Doručíme do: 02.05.2024
+ -

HECHT 5812 je cepová mulčovacia (kladivková) kosačka vhodná na likvidáciu prerastenej trávy na neudržiavaných pozemkoch. Pod kovovým skeletom na valci vysokou rýchlosťou rotuje sada kladivkových nožov, ktoré pokosia a podrvia prerastenú trávu, poradia si aj s drobnejšími náletmi.

Nože sú zavesené na valci voľne na čapoch, pri náraze na kameň alebo iný predmet sa preto môžu sklopiť. Tráva je pritom niekoľkokrát zredukovaná a za kosačkou tak zostáva mulč, ktorý rýchlo zoschne a zotleje. Cepový valec s nožmi je pritom úplne ukrytý pod pevným oceľovým krytom, obsluha aj okolie sú dobre chránené.

Predné kolesá uložené na otočných čapoch dávajú kosačke skvelú manévrovateľnosť. Jednoduchý pohyb v teréne uľahčia nielen kolesá s hrubým dezénom, ale aj pojazd s tromi rýchlosťami vpred a spiatočkou. Tam, kde by ste bojovali s trávou pomocou krovinorezu dlhé hodiny, máte s týmto výkonným čističom hotovo behom chvíľky.

Typ motora 4-taktný, OHV
Objem motora 252 cm3
Výkon motora 8 HP
Výška kosenia 20 - 80 mm
Šírka záberu 60 cm
Guličkové ložiská áno
Pojazd áno
Rýchlosť pojazdu 2,5 km/ h
Hmotnosť 145 kg
Priemer kolies 8/ 13" (203,2/ 330,2 mm)
Počet rýchlostí (vpred/ vzad) 3/ 1

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.