HECHT587 Lištová benzínová kosačka s pojazdom 196 cm3

Výhody

  • Kvalitný benzínový motor Loncin so systémom OHV 196 ccm.
  • Ideálna kosačka na kosenie lúk a veľkých pozemkov
  • Kosačka sa hlavne uplatní v hospodárstve a poľnohospodárstve, kde nechceme trávu rozmlieť, ale uchovať na kŕmenie
  • Laserom rezané kosiace nože
  • Možnosť nastavenia výšky kosenia
  • Ergonomicky tvarované rukoväte tlmia vibrácie a zvyšujú užívateľský komfort
  • Vďaka širokému záberu a pojazdu je práca oveľa rýchlejšia a efektívnejšia

Lištová benzínová kosačka s pojazdom HECHT 587 môže byť skvelou voľbou pre všetkých na kosenie lúky, parku, športového areálu a podobne. Vďaka svojej konštrukcii umožní kosiť aj vysokú trávu na sušenie na seno. Lišta s pracovným záberom 87 cm vybavená sadou kvalitných nožov trávu strihá podobne ako nožnice. Klzáky na zadnej strane lišty zaistia jej presné vedenie nad terénom a možno nimi nastaviť výšku zdvihu od 30 do 80 mm. Strih je rovný a dokonale kopíruje terén.

O pohon lišty a pojazd sa stará osvedčený motor Loncin OHV s menovitým výkonom 3,6 kW a s obsahom 196 cm3. Dvojica kvalitných kolies s hrubým dezénom zaistí výbornú trakciu a tým aj dobrú priestupnosť terénom, rýchlosť pojazdu je cca 3 km / h. Nízko uložené ťažisko kosačky zvyšuje jej stabilitu a tak nie je problém kosiť aj v miernom svahu. Riadidlá sú výškovo nastaviteľné a nájdete na nich pohodlne dostupné všetky hlavné ovládacie prvky. V zimnom období je možné kosačku rozšíriť o set snehových reťazí a radlice k odhŕňanie snehu (voliteľné príslušenstvo, nie je súčasťou dodávky).

Typ motora Loncin, 4-taktní, OHV
Objem motora 196 ccm
Výkon motora 4,9 HP
Výška kosenia 30 - 80 mm
Šírka záberu 87 cm
Guličkové ložiská áno
Hmotnosť 59 kg
Pojazd áno
Rýchlosť pojazdu 3 km/ h

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.