HECHT6020 Aku plotostrih 20 V, 61 cm

53,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT6020
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 5 dní
Doručíme do: 04.04.2024
+ -
Accu program 6020

Strihanie živých plotov bez lištového plotostrihu je dnes už samozrejmosťou. Kto by sa chcel púšťať do úpravy niekoľkých metrov plotu s klasickými nožnicami na plot a strihať vetvičku po vetvičke? Motorové plotostrihy sú veľmi výkonné, bohužiaľ aj hlučné, relatívne ťažké a produkujú emisie. Elektrické plotostrihy sú síce o poznanie ľahšie, podstatne tichšie, avšak sú obmedzené dĺžkou prívodného kábla, navyše sa neraz nepozornému užívateľovi podarilo v hustej spleti konárov prívodný kábel prestrihnúť. Akumulátorový plotostrih je preto skvelou alternatívou, ktorá v sebe snúbi nezávislosť spaľovacích motorov s nízkou hlučnosťou, priaznivou hmotnosťou a spoľahlivosťou motorov elektrických.

Akumulátorový plotostrih HECHT 6020 je skvelým pomocníkom pri údržbe živých plotov a okrasných drevín. Vďaka akumulátorovému napájaniu obsluhu pri práci neobmedzujú žiadne káble ako u elektrických strojov, zaroveň je oproti použitiu spaľovacieho motora relatívne tichý a bez emisií.

Hmotnosť plotostrihu bez akumulátora je 1,85 kg, celková dĺžka lišty je 61 cm, pracovná časť lišty je 45 cm. Maximálny priemer strihaných konárov je 15 mm. S Li-ion akumulátorom s napätím 20V s kapacitou 2 Ah je maximálna doba prevádzky stroja 50 minút.

Lišta je rezaná laserom.

Plotostrih je dodávaný bez nabíjačky a akumulátora. Ideálne je tak vhodné ho zakúpiť ako súčasť setu k vyžínačmi HECHT 5020, ktorý obsahuje kompatibilný akumulátor aj nabíjačku, alebo je potrebné dokúpiť toto príslušenstvo samostatne.


Akumulátorový program HECHT 6020 vám zaručuje plnú kompatibilitu akumulátorov so všetkými produktmi v tomto programe. Nemusíte preto zbytočne nakupovať a udržiavať niekoľko rôznych typov akumulátorov. Pre všetky produkty programu HECHT 6020 vystačíte s jediným. Akumulátor tak využijete na maximum po celú dobu jeho životnosti, navyše ušetríte podstatnú časť nákladov za nákup niekoľkých rôznych akumulátorov.

Typ akumulátorový
Akumulátor 2,0 Ah
Napájacie napätie 20 V
Typ batérie Li-lon
Základná lišta 61 cm
Pracovná dĺžka lišty 45 cm
Max. priemer strihu 1,5 cm
Hmotnosť 1,85 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.