HECHT6040 Aku plotostrih 40 V, 76 cm

  • Akcia
99,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT6040
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 5 dní
Doručíme do: 30.05.2024
+ -
Accu program 5040

Akumulátorový plotostrih HECHT 6040 je skvelým pomocníkom pri údržbe živých plotov a okrasných drevín. Vďaka akumulátorovu napájaniu obsluhu pri práci neobmedzujú žiadne káble ako u elektrických strojov, zaroveň je oproti použitiu spaľovacieho motora relatívne tichý a bez emisií.

Akumulátor ani nabíjačka nie sú súčasťou dodávky.

ACCU program 5040


Tento produkt je súčasťou ACCU programu 5040, s ktorým máte jedinečnú možnosť prevádzkovať niekoľko rôznych strojov jedným typom akumulátorov a tým podstatne ušetriť. Všetky produkty označené ikonou ACCU program 5040 sú plne kompatibilné s akumulátorom 005040B a 005024B. Akumulátory a nabíjačky sú súčasťou niektorých kosačiek v rámci Accu programu 5040, alebo ich je možné zakúpiť samostatne. Zásadnou výhodou je nielen zníženie obstarávacích nákladov, kedy vystačíte aj s jediným akumulátorom pre pohon viac ako desiatky rôznych produktov, ale aj skutočnosť, že akumulátor môžete plne využívať po celú dobu jeho životnosti. Neutrácate tak zbytočne peniaze za rôzne zariadenia s rôznymi akumulátormi, ktoré potom po väčšinu svojej životnosti ležia nečinne niekde nevyužité

Typ akumulátorový
Napájacie napätie 40 V
Základná lišta 76 cm
Pracovná dĺžka lišty 55 cm
Max. priemer strihu 2 cm
Hmotnosť 4,3 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.