HECHT6173 Motorový drvič 173 cm3, 3,6 cm vetvy

  • Akcia
419,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT6173
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 02.05.2024
+ -

Motorový drvič konárov HECHT 6173 je skvelým pomocníkom pre likvidáciu biologického odpadu z prerezu drevín. Je schopný spoľahlivo drviť konáre až do priemeru 36 mm. Poháňaný je 4-taktným motorom HECHT OHV s objemom 173 cm3 s maximálnym výkonom 6 HP. Preto je ho možné použiť aj v miestach, kde nie je dostupná elektrická energia. Drvenie je vykonávané pomocou nožového kotúča s dvojicou nožov. Otáčky kotúča dosahujú až 2450 ot./min. Drvený materiál je zachytávaný do 30 l boxu. Pre jednoduchú manipuláciu je stroj vybavený dvojicou kolies. Hmotnosť stroja je 38,5 kg.

Pri prereze drevín vzniká množstvo odpadu, ktorý len ťažko nachádza využitie. Jeho podrvením na malé kúsky však získate kvalitný mulč. Odpad je tak možné využiť ako mulč pod dreviny, do záhonov, alebo do kompostu.

Typ motorový
Typ motora 4-taktný, OHV
Objem motora 173 ccm
Výkon motora 6 HP
Priemer vetvy, polena 3,6 cm
Objem zberného koša 30 l
Hmotnosť 38,5 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.