HECHT624BOX Elektrický drvič vetiev 2500 W, 4 cm vetvy

149,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT624BOX
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 24.05.2024
+ -
Elektronická ochrana pred preťažením

Drvič konárov HECHT 624 BOX uplatníte na každej záhrade s ovocnými stromami alebo okrasnými drevinami. Pri ich prestrihávaní a prereze vzniká veľa odpadu, ktorý je na ďalšie použitie na záhrade nevhodný. Bežným riešením je potom jeho pálenie, prípadne odvoz na skládku. Pri tom sa pripravujeme o hodnotný biologický odpad, ktorý po vhodnom spracovaní môže vrátiť živiny späť do pôdy.

HECHT 624 BOX je šikovný drvič, ktorého motor s výkonom 2500 W poháňa nože, ktoré rýchlo spracujú konáre až do priemeru 4 cm na drť ďalej použiteľnú na vašej záhrade. Využitie nájde napríklad ako mulčovacia zmes pod stromami a kríkmi, kde pôsobí nielen pekne, ale zároveň bráni vysychaniu pôdy, rastu buriny a zlepšuje kvalitu pôdy. Takto rozdrvená zmes sa dá ďalej spracovávať napríklad aj v kompostéroch. Bez použitia chémie tak získate kvalitné biologické hnojivo pre vaše záhony.

Vďaka dvojici kolies a hmotnosti len 14 kg ho môžete ľahko previezť kam potrebujete. Pre zachytávanie drti je vybavený šikovným 50 l boxom, ktorý pevne dolieha na drvič a tak dokonale zachytí všetok odpad. Pre prípad preťaženia je vybavený elektrickou ochranou.

Typ elektrický
Príkon 2 500 W
Priemer vetvy, polena 4 cm
Objem zberného koša 50 l
Hmotnosť 14 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.