HECHT626SILENT Elektrický drvič vetiev 2600 W, 4 cm vetvy

169,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT626SILENT
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 08.04.2024
+ -
Elektronická ochrana pred preťažením

HECHT 626 SILENT je výkonný drvič konárov s ozubeným valcom. Vďaka drveniu pomocou zubového valca je prevádzka veľmi tichá. Motor s príkonom 2 600 W je dostatočne výkonný aby rýchlo rozdrvil vetvy do priemeru 4 cm. Zubový valec sa zároveň postará o automatické naťahovanie vetiev na drvenie. Ak by sa napríklad chybou obsluhy dostalo do drviča viac materiálu, než je schopný spracovať, je pre tento prípad vybavený ochranou proti preťaženiu a spätným chodom pre ľahké uvoľnenie zablokovaných vetví. HECHT 626 obsahuje vak na drvený materiál s objemom 50 l, vďaka hmotnosti 23,5 kg a šikovnej dvojici kolies s ním môžete ľahko manipulovať.

Na každej záhrade kde rastú okrasné alebo ovocné dreviny vzniká ich prierezom a kopa odpadu, ktorého ďalšie spracovanie môže byť problematické. Často sa likvidácia rieši pálením alebo odvozom na skládku. Použitím drviča je možné prakticky zadarmo získať hodnotný materiál vhodný napríklad na mulčovanie. Pod stromami a kríkmi pôsobí nielen pekne, ale chráni pôdu pred vysychaním, bráni rastu buriny a zvyšuje kvalitu pôdy. Ďalším vhodným spracovaním drti môže byť napríklad kompostovanie. Získate tak kvalitné biologické hnojivo bez použitia chémie a hodnotné živiny tak môžete použiť pre skvalitnenie pôdy vo Vašich záhonoch.

Typ elektrický
Príkon 2 600 W
Priemer vetvy, polena 4 cm
Objem odpadového vreca 50 l
Hmotnosť 23,5 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.