HECHT6504 Aku plotostrih 40 V, 50 cm

104,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT6504
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 30.04.2024
+ -
Accu program 5040

HECHT 6504 je teleskopický akumulátorový plotostrih, s ktorým ľahko zastrihnete živé ploty i vo výškach presahujúc 3 m. Teleskopická tyč pri správnom nastavení dĺžky umožní pohodlne zastrihávať ako čelnú, tak vrchnú stranu živých plotov, bez toho aby ste museli šplhať po rebríku, alebo sa ohýbať. Stačí plotostrih zavesiť na rameno a jedným pohybom prejdete plot od zeme až po vrchný okraj. Pre zastrihnutie vrchnej strany stačí sklopiť lištu v potrebnom uhle. Vďaka akumulátorovému pohonu sa nemusíte starať o žiadne prívodné káble, ktoré by vás obmedzovali pri práci, alebo pri nepozornosti hrozilo ich prestrihnutie.

Lišta rezaná laserom.

Akumulátor ani nabíjačka nie sú súčasťou dodávky.


ACCU program 5040

Tento produkt je súčasťou ACCU programu 5040, s ktorým máte jedinečnú možnosť prevádzkovať niekoľko rôznych strojov jedným typom akumulátorov a tým podstatne ušetriť. Všetky produkty označené ikonou ACCU program 5040 sú plne kompatibilné s akumulátorom 005040B a 005024B. Akumulátory a nabíjačky sú súčasťou niektorých kosačiek v rámci Accu programu 5040, alebo je možné ich zakúpiť samostatne. Zásadnou výhodou je nielen zníženie obstarávacích nákladov, kedy vystačíte aj s jediným akumulátorom pre pohon viac ako desiatky rôznych produktov, ale aj skutočnosť, že akumulátor môžete plne využívať po celú dobu jeho životnosti. Neutrácate tak zbytočne peniaze za rôzne zariadenia s rôznymi akumulátormi, ktoré potom po väčšinu svojej životnosti ležia nečinne niekde nevyužité

Typ akumulátorový
Napájacie napätie 40 V
Pracovná dĺžka lišty 50 cm
Max. priemer strihu 2 cm
Celková dĺžka/ dĺžka s predĺžením 1 900 - 2 400 mm
Hmotnosť 4,5 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.