HECHT655 Elektrický plotostrih 600 W, 62 cm

54,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT655
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 08.04.2024
+ -

Elektrický plotostrih HECHT 655 je ideálnym pomocníkom pre úpravu živých plotov v každej záhrade. Nevýhoda prívodného napájacieho kábla je tu vyvážená nielen jednoduchou údržbou a obsluhou, ale predovšetkým veľmi príjemnou hmotnosťou 2,7 kg, ktorú oceníte predovšetkým pri úprave zle dostupných miest živých plotov, kde ste nútený dlhšiu dobu nepracovať s rukami nad hlavou alebo v predpažení.

Motor s príkonom 600 W poháňa 62 cm dlhú lištu, ktorá s pracovným záberom 55 cm plne dostačuje pre úpravu väčšiny živých plotov. Samozrejmosťou sú bezpečnostné prvky, ako je poistka alebo obmedzovač pnutia prívodného kábla.

Lišta je rezaná laserom.

Tento tovar je možné zakúpiť iba v kamenných predajniach HECHT - špecialista na záhradu alebo v sieti autorizovaných distribútorov.

Typ elektrický
Príkon 600 W
Základná lišta 62 cm
Pracovná dĺžka lišty 55 cm
Max. priemer strihu 2 cm
Hmotnosť 2,7 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.