HECHT6642 Motorový drvič 420 cm3, 10 cm vetvy

1 699,99 € s DPH
Značka: HECHT
Kód produktu: HECHT6642
Dostupnosť: Sklad dodávateľa - zvyčajne do 7 dní
Doručíme do: 22.05.2024
+ -
Elektrický štart

Výkonný motorový drvič vetiev HECHT 6642 poháňaný spaľovacím motorom s krútiacim momentom 13,5 Nm. Stroj je postavený na podvozku s veľkými kolesami a ťažným zariadením, čo pri jeho hmotnosti 180 kg iste oceníte (nie je však určený pre prevoz na verejných komunikáciách).

Vybavený je elektrickým štartérom, stačí len otočiť kľúčikom. Nechýba však ani možnosť štartovania pomocou tiahla, napríklad pri vybití akumulátora. O drvenie dreva sa stará otočný bubon s dvojicou nožov z ušľachtilej ocele, ktoré je možné vybrať a nabrúsiť. Tie sa otáčajú proti pevnému nožu, ktorý drví drevo na drobné kúsky. Vďaka tomu je možné drviť vetvy až do priemeru 100 mm. Drvič si vťahuje vetvy sám. Ústie podávača je po obvode vybavené obručou zastavenia - núdzového vypnutia stroja.

Typ motorový
Objem motora 420 ccm
Výkon motora 15 HP
Priemer vetvy, polena 10 cm
Hmotnosť 180 kg

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.