HECHT1638R Elektrická kosačka bez pojazdu, s "Turbo motorom", 1600 W, 45 l

HECHT 1638 R je elektrická kosačka bez pojazdu s motorom s vysokým krútiacim momentom "Turbo motor" s príkonom 1600 W. Pri zábere 38 cm je táto kosačka vhodná pre kosenie plôch do veľkosti 700 m2. Výška zdvihu je ľahko nastaviteľná pomocou jednej páky v rozmedzí 25 - 65 mm.

Skelet je zhotovený z plastu a vďaka tomu má táto kosačka hmotnosť len 13 kg. Elektrický motor sa ľahko štartuje a kosačka celkovo vyžaduje iba minimálnu údržbu. Staršie osoby a ženy tak nebudú mať problémy s jej užívaním. Samozrejmosťou sú bezpečnostné prvky ako bezpečnostný spínač či odľahčovač pnutia prívodného kábla. Rukoväť je navyše polstrovaná a práca je tak ešte pohodlnejšia.

Vďaka matkám s hviezdicovými úchytkami je možné kosačku ľahko zložiť a pomocou madiel ju preniesť na požadované miesto. Dodávaný kôš je celoplastový s objemom 45 l.

Texty uvádzané ako popis funkcií produktov v žiadnom prípade neslúžia ako návod na použitie. Pri používaní prosím postupujte v súlade s užívateľským manuálom, ktorý je súčasťou dodávky produktu.

Príkon 1 600 W
Napájanie 230 V
Výška kosenia 25 - 65 mm
Šírka záberu 38 cm
Odporúčaná plocha 700 m2
Centrálne nastavenie výšky kosenia áno
Guličkové ložiská nie
Objem koša 45 l
Hmotnosť 13 kg
Pojazd nie
Priemer kolies 5,5/ 7" (139,7/ 177,8 mm)

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.