HECHT546BSW Motorová kosačka s pojazdom 140 cm3, 65 l

BRIGGS & STRATTON

Benzínová kosačka s pojazdom s motorom Briggs & Stratton Series 500 E Výška je centrálne nastaviteľná v rozsahu 25 - 70 mm. Pre zber pokosenej trávy slúži kôš v kombinácii plast - textília s objemom 65l. Kôš je opatrený aerodynamickou klapkou pre kontrolu stavu naplnenia koša.


Kosačka je vybavená otvorom pre bočné vyhadzovanie, záslepka a kryt vyhadzovania sú súčasťou dodávky v cene. Bočné vyhadzovanie umožňuje kosenie aj ľahko prerastenej trávy, bez toho aby sa kosačka hltila a obsluha musela šliapať v pokosenej tráve.


V cene dodávky je aj mulčovacia sada, ktorá zaslepí vyhadzovací otvor skeletu do koša a vďaka špeciálnej konštrukcii noža potom dochádza k drobnému pokoseniu trávy. Tieto zvyšky potom prepadnú ku koreňom trávnika, kde tlejú a slúžia ako prirodzené hnojivo. Zaujímavosťou je, že tento mulč nezanesie trávu plsťou, naopak ju chráni pred stratou vlhkosti čím podporí jej zdravý rast.


Prepracované pohodlné polstrované madlo tlmí prenos vibrácií a je vybavené hviezdicovými maticami pre rýchlo zloženie. Na madle je aj panel s praktickými úložnými priestormi pre drobnosti a nápoj.

Vďaka uvedeným parametrom je kosačka určená na pravidelnú údržbu plôch do 1000 m2.



Texty uvádzané ako popis funkcií produktov v žiadnom prípade neslúžia ako návod na použitie. Pri používaní prosím postupujte v súlade s užívateľským manuálom, ktorý je súčasťou dodávky produktu.

Typ motora B&S 500e
Výkon motora 2,6 HP
Objem motora 140 ccm
Výška kosenia 30 - 80 mm
Šírka záberu 46 cm
Odporúčaná plocha 1 000 m2
Centrálne nastavenie výšky kosenia áno
Nastavenie výšky rukoväte nie
Guličkové ložiská áno
Objem koša 60 l
Hmotnosť 30 kg
Pojazd áno
Rýchlosť pojazdu 3,35 km/ h
Mulčovanie áno
Bočné vyhadzovanie áno
Priemer kolies 7/ 10" (177,8/ 254 mm)

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.