HECHT546SX Motorová kosačka s pojazdom 139 cm3, 60 l

Kosačka s pojazdom HECHT 546 SX je odolná kosačka k pravidelnej údržbe menších a stredných záhrad do rozlohy 1000 m2. Jej základom je robustný oceľový skelet osadený motorom HECHT OHV s výkonom 3,4 HP a obsahom 139 cm3, ktorý poháňa rotačný oceľový nôž so záberom 46 cm. O pohyb sa starajú kolesá uložené na guličkových ložiskách, ktorých zmenou polohy pomocou jedinej páky možno voliť výšku zdvihu v rozsahu od 30 až 80 mm.

Napriek masívnemu spracovanku váži kosačka len 30 kg. Pre zachytávanie pokosenej trávy slúži 60 l kôš z plastu a odolnej textílie, ktorý je pre lepšiu kontrolu stavu naplnenia opatrený kontrolnou klapkou. Táto klapka vďaka zmenám v prúdení vzduchu v závislosti na naplnení koša mení svoju polohu a tak má obsluha vždy prehľad o obsahu koša. Pevne uchytená rukoväť je vďaka použitiu krídlových matíc ľahko zložiteľná a nájdete na nej ľahko dostupné všetky hlavné ovládacie prvky kosačky. Príjemné je polstrované madlo zmierňujúce prenášanie vibrácií. Modely od r.v. 2016 sú dodávané bez panela na madle a prednej časti.

Typ motora 4-taktný, OHV
Výkon motora 3,4 HP
Objem motora 139 ccm
Výška kosenia 30 - 80 mm
Šírka záberu 46 cm
Odporúčaná plocha 1 000 m2
Centrálne nastavenie výšky kosenia áno
Nastavenie výšky rukoväte nie
Guličkové ložiská áno
Objem koša 60 l
Hmotnosť 30 kg
Pojazd áno
Rýchlosť pojazdu 3,5 km/ h
Mulčovanie nie
Bočné vyhadzovanie nie
Priemer kolies 7/ 10" (177,8/ 254 mm)

Produkt zatiaľ nehodnotil nikto.

Pridať hodnotenie

Polia označené hviezdičkou * sú povinné.

Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte zobraziť viac Kliknutím na „Pridať recenziu“ súhlasíte so spracovaním Vašej emailovej adresy prevádzkovateľom stránok - Karol Kašubjak - MAX, a so zasielaním informácií o jeho produktoch, službách a novinkách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov sú uvedené tu.